Elefanttäcke

Marcus har fått en ny brorson, och Ebba en kusin. Till dopet gjorde jag ett lapptäcke, som brukligt när det dyker upp små bebisar. Denna gången blev det elefanttema. 




Presentinslagning

Elefanttäcket inslaget. Randigt papper. Snöre i samma färger. En etikett med W pärlat av Ebba, fastklistrat. 



Väskhängare

Fick en väskhängare av min faster. 
Man kan hänga den på bordet, och hänga väska under när man är på restaurang etc. Tyckte inte att det var så roligt med ett kattmatsmärke på den, så jag pimpade den. Klistrade fast ett mönstrat papper, och genast blev det bättre. 







Midsommardiadem

Det fick bli diadem istället för kransar i år. Tyvärr blev de lite för tunga, och svårburna. Ett blev med blommor från trädgården, och ett blev ned blommor jag fick i buketter vid mitt kalas. 




Mysbelysning ute

Den 14 juni hade mamma och jag ett gemensamt kalas hemma hos oss. Vi hade lånat ett stort partytält som vi satt i. Jag piffade upp det lite med belysning som jag hittat idéer till på nätet. Glömde såklart ta bilder när de hängde uppe. 

Gjorde två rockringskronor genom att klä in dom med sidenband och sedan vira ljusslingor runt. En rosa och en blå blev det. Hängde också upp en korg där jag la julbelysningen i. Blev dock ingen bild på det. 


Bilderna nedan är min inspiration, och ni hittar dom på: http://www.buzzfeed.com/pippa/outdoor-lighting-diys-to-brighten-up-your-summer?s=mobile och http://indulgy.com/post/xOfnz8cKY1/bucket-o-lights 




Fler gubbar

Under hösten gick jag en kurs på smärtrehab på sjukhuset. En helt fantastisk kurs som gav ett mycket positivt resultat. Nyligen hade vi 6-månadersuppföljning. Jag ville tacka personalen, och det fick bli genom gubbar till dom. Det blev uppskattat. 


RSS 2.0