Pysselrummet klart!

I söndags blev Pysselrummet klart. Marcus hade målat golvlisterna som sedan sattes på plats. Nu är det "bara" att inreda.


Badrumsskåp

Nu är badrumsskåpet äntligen klart. Jag började nån gång innan jul, så det har tagit lite tid. Ändå så skulle jag fuska och försöka måla med mycket färg, så det skulle räcka med ett lager. Resultatet blev en del rinningar, som jag fick slipa bort. Att man aldrig lär sig.

Knopparna blev inte heller helt bra. Men bra mycket snyggare än handtagen som var där innan. Lite snett och vint blev det. Men trots detta blev jag ganska nöjd med skåpet. Tyckte att färgen blev fin. Jag hade tänkt lila från början. Men Marcus och jag kom fram till denna färg tillsammans.

Nu är allt som ska målas till lilla toan klart. Nu ska vi hitta ett nytt golv och en glasskiva att hänga bakom handfatet. Så ska vi nog bli klara där inne med.


Host och snörvel

Det har varit sjukstuga här hemma, så det har inte blivit så mycket pyssel som jag velat. Så i väntan på något nytt får ni en liten uppdatering av hallen.

Kopparn under kakelugnen blev jättefin. Det som fungerade bäst att putsa med var Häxans putsmedel. Luktade en del, så fönstret fick vara öppet under tiden.

Sista biten golv under trappen la jag in själv. Blev ganska bra. Och man måste ju öva för att få färdigheter... Hatthyllan har också kommit på plats. Marcus hängde dit den. Kanske det blir en liten vit hylla som jag med målat i trapphörnet. Men vi får se.

Jag är så himla nöjd med vår hall. Det blev verkligen ett lyft för hela huset.


RSS 2.0