Bröllopspresent 2

Ni som följer mig har sett att jag gjort en och annan gubbe. Det är inte bara till pensionsavtackning jag gör dom. Det har blivit ett och annat brudpar också. 

Jenny och Stoffe fick också sitt par. Eftersom man inte vet hur de ser ut innan, (ofta gör jag efter ett kort som förlaga) så gäller det att fråga ut så mycket som möjligt innan. Brudarna brukar vara lite hemlighetsfulla, så man får pressa dom lite på detaljer. Brudgummen brukar vara lättare, men hör var det svårt att få till rätt gradbetäckning och annat på mässdräkten. Jag har ju inte haft så mycket med det militära att göra. 





Bröllopspresent 1

Min kusin Jenny gifte sig med sin Kristoffer för några veckor sedan. Vi hade köpt presentkort på resa till dom, som dom önskat. Men för att göra det lite roligare, än bara ett tråkigt A4 från resebyrån, fixade mamma och jag lite annat. Vi köpte varsin nessesär med små flaskor schampoo, tandkräm etc. 

Sedan stoppade vi dom i en låda som vi klädde. Jag målade lådan så att den skulle se ut som en gammaldags resväska. Printade ut lite etiketter, som liknar de de hade på väskorna förr i tiden.  





RSS 2.0